Metropoolregio Amsterdam en Zwolle e.o.

Groeiregio Zwolle – Sport & Lifestyle

Groeiregio Zwolle Al jaren is Zwolle een toonaangevende bedrijfsregio in Nederland. Succesvolle ondernemers en geweldige arbeidsethos typeren deze prachtige regio. Elementen die in de gehele samenleving terugkomen, ook in de cultuurbeleving en sport. Met steun van de provincie Overijssel, Kennispoort Zwolle en PEC Zwolle worden al deze succesverhalen gebundeld in een halfjaarlijkse uitgave genaamd Groeiregio Zwolle – Sport en Lifestyle.

Een beproefd concept dat in Amsterdam al bijna tien jaar wordt toegepast. Het initiatief stopt namelijk niet bij een online‐ en printmagazine. Tijdens sport & lifestyle events zichtbaar aanwezig zijn en in contact treden met iedereen die woont, werkt of recreëert in de mooiste groeiregio van ons land. Rondetafelgesprekken over actuele onderwerpen als Spoorzone, Lelystad Airport, maar ook bio‐landbouw en schone energie. Businessevents op strategisch interessante locaties en vooraanstaande sprekers uit het bedrijfsleven gecombineerd met inspirerende verhalen van (top)sporters uit de regio.

PEC Zwolle

PEC Zwolle Dit najaar trappen we af in het MAC3PARK‐stadion van PEC Zwolle. In het spelershome wordt een businessevent gehouden waarbij de eerste verbindingen gelegd kunnen worden met ondernemers die dezelfde filosofie en visie hebben als uw organisatie. Graag nodigen wij u uit om dit event gratis bij te wonen en een kans te geven om bestuurders en mede‐ondernemers te vertellen wat u doet en wat uw toekomstplannen zijn. Direct en concreet in een ongedwongen sfeer.

Businessevent

Komende weken zal ons redactieteam contact met u opnemen. Wilt u aanwezig zijn bij dit businessevent en de lancering van Groeiregio Zwolle – Sport & Lifestyle? Teken dan in voor één van de commerciële uitingen in het magazine van oktober. U ontvangt dan niet alleen twee toegangskaarten voor dit bruisende event, maar uw verhaal zal ook te lezen zijn op sportenlife.nl. Een website die in Zwolle en Amsterdam actief is en maandelijks vele beslissingsbevoegde ondernemers bereikt. DGA’s, CEO, directeuren en managers: nergens bent u sneller bij de bron van de handel!

Steun "Spieren voor Spieren"

Voetbalveld De verschillende mogelijkheden zullen persoonlijk worden toegelicht en uiteraard zal gekeken worden welke optie het beste bij uw marketingstrategie past. Groei mee met uw regio en ambities. En passant steunt u ook het goede doel, want tijdens het businessevent zal er een verloting plaatsvinden waarvan de opbrengst ten goede zal komen aan de Stichting Spieren voor Spieren.

Zaalvoetbal

Groeiregio Zwolle is Sport en Lifestyle!


Download hier de mediagegevens van Groeiregio Zwolle.