Metropoolregio Amsterdam en Zwolle e.o.

Sport&life! in zaken

MWorksMedia is een in Hoofddorp gevestigde uitgeverij die magazines verzorgt die informeren over de sportieve ontwikkelingen en trends in diverse (stads)regio’s. Het magazine brengt sport en evenementen op een onderscheidende wijze in beeld over onder andere beleidszaken, top- en breedtesport, het stichtingwezen, (topsport)onderwijsinstellingen, sportorganisaties en evenementen.

Gemeenten, Sportservice Nederland, topsportinstellingen en netwerken ondernemersverenigingen gebruiken het magazine als strategisch communicatiemiddel, tevens worden de magazines ingezet ter promotie bij belangrijke (sport)evenementen.

De laatste editie Sport&Life werd 2 juni 2017 uitgegeven/gepresenteerd. Naast de leden van gemeenten, (oud) topsporters, (top)sportcoaches, besturen van sportverenigingen en stakeholders waren ook alle sponsoren van Sport&Life en MWorksMedia uitgenodigd. 

De volgende editie wordt in november 2017 uitgegeven. De locatie volgt zo spoedig mogelijk.

Sport&Life wordt landelijk verspreid naar: de politieke en ambtelijke top, G4 en 32 grote gemeenten (college van B&W), (topsport)onderwijsinstellingen, de sportbonden, sportservices en sportraden, NOC*NSF, Olympisch Vuur, leden van de Vereniging Sport en Gemeenten (VSG), landelijke adverteerders en relaties van MWorksMedia.

Regionale verspreiding: metropoolregio Amsterdam (colleges van B&W), relaties van de gemeenten, Sportservice Noord-Holland, topsportinstanties, netwerk- en ondernemersverenigingen, sponsoren van (sport)evenementen, (topsport)onderwijsinstellingen, directeuren, ceo’s en dga’s van het bedrijfsleven, de leestafels van restaurants, bibliotheken, tandartspraktijken, huisartsenpraktijken, fysiotherapiepraktijken, apotheken en overige medische praktijken, kapperszaken, lokale sportscholen, sportcentra en de sportverenigingen in de metropoolregio Amsterdam.

Sport&Life organiseert regelmatig verschillende evenementen of bijeenkomsten zoals Business Network & Wine, Sportlunch Mindset, magazinepresentaties, sportevenementen (zoals ABNAmro WTT, Ajax-/AZ-events, Meerboarding Cup, EK Honkbal en Olympisch Ontbijt) voor haar adverteerders en sponsors.


Lees hier de aanbevelingsbrief van de gemeente Haarlemmermeer.


Mediagegevens

Sport&Life legt de koppeling tussen sport en lifestyle aan de ene kant en het bedrijfsleven aan de andere kant.

Het magazine wordt verspreidt onder een groot aantal sportrelaties, bedrijven en sponsoren op verschillende niveaus, binnen en buiten de Metropoolregio Amsterdam.

Voor meer informatie omtrent verspreiding, doelgroep, prijzen, oplage en aanleverspecificaties verwijzen wij u naar de mediagegevens welke hieronder zijn aangegeven.


Lees hier de mediagegevens van Haarlemmermeer Sport & Life! te downloaden!


Bannering

Naast adverteren in het Sport&Life magazine is het ook mogelijk om met een banner te adverteren op de website van Sport&Life. Voor slechts 5,95 euro per week prijkt uw banner op deze website.