Metropoolregio Amsterdam en Zwolle e.o.

OVER SPORT&LIFE!

Sport&Life is een uitgeverij dat Sport en Lifestyle magazines uitgeeft en is een initiatief van MWorksMedia.

De eerste editie van Haarlemmermeer Sport&Life werd op 8 juli 2012 bij één van onze partners gepresenteerd: de SportFair. Daar heeft oudwethouder Sport van gemeente Haarlemmermeer, destijds de heer Michel Bezuijen, het eerste exemplaar in ontvangst genomen.

In samenwerking met de gemeente Haarlemmermeer, Sportservice Haarlemmermeer, Topsport Haarlemmermeer, Meersportief, Sportfair, Meersport van MeerRadio en MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol geven wij het magazine Haarlemmermeer Sport&Life uit.

Echter, na 8 edities Haarlemmermeer Sport&Life uitgegeven te hebben gaan wij breder, omdat wij door omringende gemeenten en sportondersteunende instanties gevraagd zijn dat te doen. De eerste editie 'nieuwe stijl' werd woensdag 12 oktober 2016 tijdens het evenement Dutch Open Badminton in het topsportcentrum van Almere uitgegeven en heet: Sport&LifecMetropoolregio Amsterdam!

Het blad Sport&Life is een magazine dat twee keer per jaar uitkomt en zich focust op sport en lifestyle in de metropoolregio. We leggen de koppeling tussen sport en lifestyle aan de ene kant en onze partners in het bedrijfsleven aan de andere kant. 

Sport verbindt, verbroedert, is gezond en maakt emoties los, of je nu wint of verliest. Sport&Life draagt ook een steentje bij en zorgt dat (top)sport in de metropoolregio Amsterdam de aandacht krijgt die het verdient. Samen met de gemeenten binnen de metropoolregio zijn we van mening dat investeren in sport loont. Een bevolking met een gezond lichaam en geest is in staat om tot grotere hoogtes te komen. Daarom vindt u artikelen over lokale (sport)helden met inspirerende verhalen in ons magazine.

En dat is niet alles. We brengen naast sport en lifestyle ook beleidszaken en het stichtingwezen in beeld. Het magazine wordt door de lokale overheid en het bedrijfsleven ingezet als strategisch communicatiemiddel.

Sport&Life is altijd te vinden bij sportevenementen, vele bedrijven, sportscholen, sportcentra, wachtkamers en natuurlijk alle andere sportverenigingen in de metropoolregio Amsterdam. Aan iedere uitgifte wordt een presentatiemoment of evenement gekoppeld, 

Uitgeverij Sport&Life heeft de ambitie om dit succesvolle concept in verschillende andere gemeenten en regio's in Nederland uit te rollen.