Metropoolregio Amsterdam en Zwolle e.o.

Verstraten&Partners

Verstraten&Partners hebben jarenlang ervaring in het begeleiden van cliënten op het gebied van administratieve dienstverlening, loonadministraties, belastingadviezen en overige financiële vraagstukken. Verstraten&Partners is uw financiële dokter en zullen met adviezen uw onderneming gezond houden.

Hartgerink en Klomp

Als officieel dealer van Mazda voor de regio Haarlemmermeer, Amstelveen, Leiderdorp, Hillegom en Lisse, service dealer van Daihatsu en partner van Truckland bieden wij een compleet gamma aan personen- en lichte bedrijfswagens. Daarnaast is onze werkplaats door het universele garagekeurmerk AutoGilde merkonafhankelijk.

Ruhrgold Speciaal Pils

Ruhrgold is een krachtig en smaakvol pils, gebrouwen volgens het Duitse Reinheitsgebot, de oudste warenwet ter wereld. Geniet van de karakteristieke smaak van Ruhrgold, een perfect uitgebalanceerd en speciaal pils met 100% natuurlijke ingrediënten.

Neslo Institute

Herken je de frustratie dat het niet gaat zoals je wilt? Leef je van maand tot maand? Wil je meer overhouden onderaan de streep? Het Neslo Institute helpt je om alles uit je business, je sport en je leven te halen. We pakken de drie pijlers - Finance, Communicatie en Mindset - aan, steeds gebaseerd op kwaliteit, integriteit en doelgerichtheid.

Barraca Rodizio Grill & Bar

BARRACA is de Rodizio Grill & Bar in Claus met een bijzondere wijze van bediening. Verschillende Passadores lopen continu rond met grote spiesen en snijden op verzoek een mooi stuk vlees aan tafel voor je af.

MeerBusiness

MeerBusiness is het unieke Haarlemmermeerse ondernemersplatform om voor uw bedrijf méér business te genereren bij 9.500 regionale ondernemers. MeerBusiness biedt een zakelijk netwerk en informatie, die u in staat stellen om zichtbaar en directer zaken te doen. Door actief aan het platform mee te doen, krijgt u een prominentere positie binnen het bedrijfsleven.

Meer Radio - Meersport

Elke maandagavond neemt het programma MeerSport op MeerRadio het laatste sportnieuws door uit Haarlemmermeer. Geen wedstrijd of evenement wordt overgeslagen en zo ben je in twee uur helemaal op de hoogte.

Topsport Haarlemmermeer

Haarlemmermeer behoort tot een van de grotere talentgebieden in Noord-Holland en is een kweekvijver van talent en topsport. Topsport Haarlemmermeer is er voor topsport en talent in de regio. Het 'Topsportloket' ondersteunt verenigingen, topsporters en talenten met diverse voorzieningen en faciliteiten.

Sportservice Haarlemmermeer

Sportservice Haarlemmermeer is het lokale sportloket van de gemeente Haarlemmermeer en omliggende gemeenten. Sport- en buurtverenigingen, sportorganisaties, scholen en inwoners kunnen er terecht met al hun sportvragen. Sportservice Haarlemmermeer organiseert tevens vele lokale sportactiviteiten.

Gemeente Haarlemmermeer

Haarlemmermeer is een gemeente waarin sport centraal staat. In de polder zijn talloze sportverenigingen, wandel- en fietsgebieden en is er veel natuur. Zo is er voor de intensieve en recreatieve sporter altijd een plek te vinden om flink te zweten of om juist te ontspannen en te genieten. Maar ook lifestyle is een begrip dat uitstekend bij Haarlemmermeer past. Zo is er een mooi, groot winkelcentrum in Hoofddorp waar voor ieder wat wils te vinden is en zijn er vele evenementen waar Haarlemmermeer trots op is.